Prima plecare oficială de la Universitatea Craiova în 2022. După ce a jucat numai o jumătate de oră în ultimii doi ani, Mihai Roman se desparte de formaţia olteană

2 săptămâni in urmă 11

Primul jucător care se desparte de Universitatea Craiova în pauza de iarnă este atacantul Mihai Roman. În vârstă de 29 de ani, acesta a jucat numai o jumătate de oră în ultimii doi ani pentru prima echipă a Universităţii Craiova, el fiind indisponibil mai mult de un an şi jumătate, din cauza problemelor cu inima pe care le-a întâmpinat.

În acest sezon, Mihai Roman a revenit pe teren şi a fost utilizat în meciul din optimile Cupei României, contra lui Minaur Baia Mare, în deplasare, câştigat cu 4 – 0 de formaţia lui Laurenţiu Regehcampf. În rest, Mihai Roman a jucat pentru formaţia secundă a clubului din Bănie.

Intrat în ultimele şase luni de contract cu Universitatea Craiova, Mihai Roman nu a fost cooptat în lotul pentru stagiul din Antalya, la fel ca Matteo Fedele, Antoni Ivanov şi Mihai Bălaşa, puşi şi ei pe lista de transferuri.

Prima plecare oficială de la Universitatea Craiova în 2022. După ce a jucat numai o jumătate de oră în ultimii doi ani, Mihai Roman se desparte de formaţia olteană

Venit în 2017 la Universitatea Craiova, după o aventură în Olanda, la NEC Nijmegen, Mihai Roman a mai fost împrumutat de formaţia olteană la ACS Poli Timişoara şi la FC Botoşani. În 41 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, Mihai Roman a reuşit 4 goluri şi tot atâtea assist-uri. Cota lui Mihai Roman a scăzut dramatic după lunga perioadă de absenţă, atacantul fiind evaluat acum la 50.000 de euro pe transfermarkt.

„Clubul Universitatea Craiova și atacantul Mihai Roman au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Mihai pentru modul în care a apărat culorile Științei și îi dorim mult succes în continuare!” este mesajul clubului din Bănie.

„Staff-ul va decide dacă ei vor face parte în viitor. Nu puteam să plecam cu 40 de jucatori în cantonament. În acest moment nu fac parte din programul pe termen scurt. Bălaşa şi Roman sunt în ultimele 6 luni de contract. Staff-ul tehnic va decide totul”, a declarat Mihai Rotaru conform Telekom Sport.

 

The post Prima plecare oficială de la Universitatea Craiova în 2022. După ce a jucat numai o jumătate de oră în ultimii doi ani, Mihai Roman se desparte de formaţia olteană appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă