Prima plecare de la FCSB: Constantin Budescu a semnat rezilierea! Câți bani a primit

2 săptămâni in urmă 16

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Intrat în dizgrație din cauza prestațiilor sub așteptări, mijlocașul a negociat cu Gigi Becali în ultimele zile rezilierea contractului și părțile au ajuns la o înțelegere.

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu FCSB

Gigi Becali a anunțat că fotbalistul de 32 de ani și-a reziliat deja contractul și nu se va prezenta la reunirea lotului FCSB-ului, programată miercurea viitoare.

Pentru cele patru luni în care a fost legitimat la FCSB, Constantin Budescu a primit nu mai puțin de 150.000 de euro! Au fost patru salarii, pe septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie, adică 60.000, plus alte 90.000 de euro pe care le ia pentru că a semnat acum rezilierea.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Constantin Budescu, un gol în 11 meciuri la FCSB

De la revenirea din septembrie, Constantin Budescu a evoluat în 11 partide pentru FCSB și a reușit un singur gol, al victoriei cu Chindia, și o pasă decisivă, pentru Ianis Stoica, în partida cu FC Botoșani, câștigată cu 3-1.

Rămas liber de contract, Constantin Budescu este așteptat la Petrolul Ploiești, liderul din Liga 2, unde a anunțat că vrea să joace în finalul carierei.

Etichete: gigi becali , constantin budescu , plecare fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă