Prima plajă din Mamaia care se închide înainte de terminarea sezonului: „Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte rapidă”

2 luni in urmă 22

Reprezentanții unei plaje din Mamaia au anunțat pe Facebook că vor închide plaja închiriată de la Administraţia bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), în mijlocul sezonului, din cauza lărgirii plajelor şi a nisipului înlocuit cu scoici.

Prima plajă din Mamaia care se închide înainte de terminarea sezonului „Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte”

Prima plajă din Mamaia care se închide înainte de terminarea sezonului „Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte”

Facebook

În plin sezon estival, plaja Coco Beach s-a închis din cauza plajelor lărgite, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook.

"Mulțumim tuturor celor care ne-au călcat pragul în această vară și cu părere de rău va anunțăm că AM ÎNCHIS înainte de terminarea sezonului!!! Cu această ocazie "mulțumim" ABADL (instituția care administrează plajele de pe litoral) pentru că ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viață în acest sezon... lărgirea plajelor și nisipul înlocuit cu scoici, ne-au condus la "moarte" rapidă și sigură!"

Amenzi pentru administratorii localurilor din Mamaia

Au curs amenzile pentru administratorii localurilor din Mamaia care şi-au amplasat şezlongurile pe noile porţiuni de plajă. Segmentele lărgite nu pot fi ocupate încă, decât de turiştii care vin cu cearşaful. Măsura i-a nemulţumit pe oamenii de afaceri, care spun că sunt gata să închidă prăvălia, în aceste condiţii.

Ultimatumul dat proprietarilor de terase din Mamaia care şi-au amplasat şezlongurile şi măsuţele pe plaja recent lărgită a expirat de miercuri seară. Aceştia fuseseră avertizaţi că nu au voie să le pună acolo şi au fost somaţi să le ridice. Chiar şi aşa, ieri erau destule şezlonguri lângă mal, aşa că poliţiştii şi jandarmii au luat la pas plaja, puşi pe dat amenzi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă