Prima persoană la care a apelat Larisa Iordache pentru a rezolva o problemă urgentă spune multe despre familia ei! Cu cine s-a întâlnit fosta gimnastă în centrul Bucureștiului | FOTO & VIDEO EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 11

Larisa Iordache a fost surprinsă de paparazzi ProSport în centrul Bucureștiului împreună cu tatăl său, alături de care a discutat preț de minute bune despre o problemă care a părut pe cât de urgentă, pe atât de importantă.

Fosta gimnastă, care s-a retras din activitate la finalul anului trecut, a avut de rezolvat o situație, astfel că a apelat la tatăl său. Cei doi și-au dat întâlnire în București, unde Larisa Iordache a venit la bordul bolidului ei, care a atras toate privirile.

Fosta mare sportivă și părintele său au discutat preț de minute bune înainte de a-și despărți drumurile, iar sfaturile primite din partea lui pare că i-au fost de folos.

Larisa Iordache și tatăl său, surprinși în centrul Bucureștiului

Larisa Iordache a apelat la tatăl său pentru a o ajuta cu o problemă importantă, iar el nu a ezitat să o sprijine. Cei doi au fost surprinși discutând în București, chiar pe trotuar, timp de minute bune.

Fosta mare gimnastă a țării noastre a apărut la punctul stabilit la bordul bolidului său de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care s-a întâlnit cu tatăl său. Larisa a coborât din mașină și a discutat cu tatăl său, mimica acestuia trădând importanța subiectului pe care l-au abordat.

La un moment dat, cei doi au scos telefoanele mobile pentru a-i ajuta să rezolve mai ușor problema, iar fosta sportivă a căutat în mod intens o bucată dintr-o conversație purtată online. Tatăl Larisei Iordache i-a răspuns acesteia pe tot parcursul conversației cu mult calm și a părut că a reușit să găsească soluția care să o scoată pe fiica sa din încurcătură.

La final, cei doi s-au pupat pe obraz și s-au despărțit, pentru moment. Larisa Iordache s-a urcat în bolidul său și a plecat, nu înainte însă de a mai arunca o privire înspre părintele său.

The post Prima persoană la care a apelat Larisa Iordache pentru a rezolva o problemă urgentă spune multe despre familia ei! Cu cine s-a întâlnit fosta gimnastă în centrul Bucureștiului | FOTO & VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă