Prima numire în echipa lui Vlad Voiculescu: Andreea Moldovan, unul dintre cei mai cunoscuți epidemiologi din România, va fi secretar de stat în Ministerul Sănătății

1 lună in urmă 29

​Medicul Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov și unul dintre cei mai cunoscuți epidemiologi din România, a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătății. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial. Andreea Moldovan este prima numire în echipa lui Vlad Voiculescu, de când acesta a preluat conducerea Ministerului Sănătății. Ea îl înlocuiește în funcția de secretar de stat pe Dragoș Garofil.

Andreea Moldovan este medic primar de boli infecțioase și medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, spital aflat în prima linie COVID-19. Începând de anul trecut, ea a ocupat și funcția de director medical al spitalului.

Anterior, medicul Andreea Moldovan a coordonat Compartimentului de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Braşov, spital premiat, în anul 2013, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu "Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă