Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului

2 luni in urmă 1

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă a făcut prima sa numire și l-a instalat în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, pe Dragoș Condrea, după demisia lui Antonel Tănase.

Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului

Prima numire făcută de premierul interimar Nicolae Ciucă. Șef nou la Secretariatul Guvernului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dragoș Condrea a fost director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Dragoș Condrea va avea rang de ministru.

„Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi (marți - n.r.) pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, se arată în comunicatul Guvernului.

Dragoș Condrea a fost director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Între 2002 și 2003 a fost director al Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului, iar între 2000 și 2002 a fost şef compartiment juridic al Bankcoop.

În perioada 1998-1999 Condreaa era şef birou juridic la Bancorex S.A.-Sucursala Victoria, după ce, între între 1996 și 1998 a fost consilier juridic la Bancorex.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

nicolae ciuca dragos condrea premier interimar secretariatul guvernului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă