Prima mișcare a lui Leo Messi, după ce El Mundo a publicat salariul ”de împărat” primit de argentinian la Barcelona

1 lună in urmă 1

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Ziarul El Mundo, acționat în judecată de Barcelona, după dezvăluirile care au făcut înconjurul lumii

Contractul semnat în noiembrie 2017 prevede că Messi e plătit cu 138 de milioane în fiecare stagiune și, pe deasupra, are două clauze la fel de bănoase. Sud-americanul ar primi 115 milioane de euro la prelungire și are bonusuri de loialitate în valoare de 78 de milioane.

Potrivit jurnaliștilor de la El Mundo, Leo Messi a încasat deja 92% din contract. Imediat, Barcelona a reacționat printr-un comunicat în care insistă că ”se încearcă discreditarea imaginii lui Messi și afectarea relației cu clubul la care a activat și unde a devenit cel mai bun fotbalist din istorie”.

”Clubul condamnă publicarea unui document confidențial între cele două părți și își exprimă susținerea necondiționată față de Messi”, se mai arată în comunicat.

Și starul argentinian a reacționat după publicarea documentelor. Potrivit publicației catalane SportLeo Messi s-a întâlnit deja cu avocații săi, care pregătesc o anchetă ca să afle cine este persoana responsabilă cu denunțarea înțelegerii în presă.

Reacția rapidă a lui Leo Messi, după ce s-a aflat că a primit peste 555 de milioane de euro de la Barcelona

”În același timp, publicația care a publicat totul va fi dată în judecată”, scriu jurnaliștii catalani. 

”Messi va studia ce persoane au avut acces la documente și sunt susceptibile să le fi făcut publice, în condițiile în care acele informații erau complet private. Surse apropiate jucătorului povestesc că nu e vorba de mai mult de patru sau cinci indivizi care ar fi avut acces”, subliniază Sport.

Marca, pe de altă parte, tocmai a anunțat că Messi și avocații săi se gândesc să-i acționeze în judecată pe Josep Maria Bartomeu, Oscar Grau și Carles Tusquets.

Leo Messi se află în ultimele șase luni de contract cu Barcelona, de unde a vrut să plece în vara lui 2020, din cauza rezultatelor modeste din UEFA Champions League. ”Vânat” intens de Manchester City și PSG, gata să îi ofere salarii enorme, argentinianul pare să se fi răzgândit în ultimele luni și să își dorească să continue în Catalonia.

33 de trofee a cucerit Messi pe Camp Nou Etichete: barcelona , leo messi , contract messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă