Prima iubită a lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul a dus-o la un film interzis sub 18 ani: „Am intrat prin spate”

1 săptămână in urmă 9

Prima iubită a lui Petrică Mîţu Stoian. Cei doi s-au despărțit când au plecat la școală iar el a suferit foarte mult când aceasta i-a mărturisit că urmează să se căsătorească.

Prima mea dragoste… eram elevi, știi cum e… Îmi amintesc că am văzut filmul ”Dragoste la 16 ani”, era interzis tinerilor sub 18 ani. Am intrat prin spate, aveam o cunoștință la bilete, acolo. Eram împreună la acest film. Fata era de la mine din sat, ne-am plăcut de ani de zile. S-a întâmplat că ea a plecat la Reșița, eu am plecat la Oțelu Roșu.

Drumurile noastre s-au despățit. Am ținut… am colaborat… Am ținut legătura, ne întâlneam în sat când veneam în vacanțe. Dar, probabil, așa a fost. Ea s-a căsătorit, eu nu m-am căsătorit mult timp. A fost, așa, o neîncredere. Am fost și afectat”, povestea Petrică Mîțu Stoian, în 2013, la emisiunea ”Povești de viață”, realizată de Aurelian Preda la Etno TV.

Citeşte şi: Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîţu Stoian, la două luni de când a murit

Prima iubită a lui Petrică Mîţu Stoian

Recent, o vecină din satul lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit că relația dintre artist și Domnica era una cât se poate de serioasă și că toată lumea era convinsă că cei doi se vor căsători.

Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împreună pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua.

Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-au despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină.

Mama îl voia așezat la casa lui, lângă ei, aici, în Isverna. Se gândeau să își facă aici un rost, nu să se spetească în mină”, a povestit femeia pentru Fanatik.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă