Prima imagine cu Mioara Roman, în centrul pentru vârstnici. Cum arată acum mama Oanei

1 lună in urmă 9

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere departe de România, în Egipt, însă, cei dragi nu au uitat să o surprindă plăcut cu mesaje și imagini emoționante. Vedeta a postat pe contul de socializare, prima fotografie cu mama ei, aflată în centru de recuperare.

Mioara Roman i-a trimis o fotografie în care apare cu un buchet de flori în mână, astfel că femeia i-a făcut fiicei sale o surpriză, de la distanță.

Prima imagine cu Mioara Roman, în centrul pentru vârstnici. Cum arată acum mama Oanei

„Probabil cea mai frumoasă imagine de azi! Mama trimițându-mi flori printr-o poză superbă. Te iubesc, mama!”, este mesajul transmis de Oana Roman, după ce a primit fotografia cu mama ei.

Ultimul an din viața Oanei nu a fost unul ușor. A divorțat de soțul ei, Marius Elisei, iar mama acesteia a avut probleme de sănătate. Cu toate astea, fosta prezentatoare TV a găsit puterea de a merge mai departe, pentru fiica ei.

172678686_311281803893880_5609534423619858450_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Niciodată , dar Niciodată nu am trăit în funcție de de părerea altora. Am ales, iubit și decis pentru viata mea doar în funcție de instinctul meu și de cum am crezut că este bine pentru mine. Nu pentru altii. Pentru ca nimeni nu trăiește viata altcuiva.

Este o libertate care mi-a adus liniște și putere să-mi văd de drumul meu. Așa ar trebui să trăim toți. Nu are nimeni dreptul să decidă pentru noi. Nu are nimeni dreptul să ne judece și nici sa ne spună cum să trăim.

Atâta timp cât am respectat legea și bunul simt, am ales doar eu pentru mine. Nu este o aroganță, este ceea ce ar trebui sa fie firescul vieții!

Deci nu, nu iau în considerare judecata și părerea nimănui, decât atunci când eu o cer!”, a postat Oana Roman pe Facebook, cu doar câteva zile înainte de a pleca în vacanță.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă