Prima fotografie cu Ion Țiriac, după ce a apărut informația că ar avea o pneumonie severă! Cum arată și ce face cel supranumit de Simona Halep drept „The Boss”

4 săptămâni in urmă 12

Omul de afaceri Ion Țiriac a reapărut la un antrenament al Simonei Halep după o pauză destul de mare în care au circulat mai multe zvonuri legate de starea sa de sănătate.

Despre Ion Țiriac s-a spus că are pneumonie severă, conform celor de la Fanatik, iar starea lui generală ar fi fost una proastă.

Ion Țiriac a lipsit inclusiv de la petrecerea Simonei Halep, prilejuită de cununia cu Toni Iuruc, iar Ilie Năstase l-a scuzat, spunând că e plecat în Africa, la vănătoare, pentru mai multe luni.

Prima fotografie cu Ion Țiriac, după ce a apărut informația că ar avea o pneumonie severă! Cum arată și ce face cel supranumit de Simona Halep drept „The Boss”

Simona Halep a postat pe Instagram, chiar în ziua în care a împliit 30 de ani, o fotografie de la distanță cu Ion Țiriac, destul de neclară. Omul de afaceri are mască pe față, deși e în aer liber, și urmărește din spatele terenului ședința de pregătire a fostului număr unu mondial.

„The Boss” a scris peste fotografie Simona Halep în dreptul acestui instantaneu.

„Dânsul e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a dezvăluit presei Ilie Năstase la cununia civilă a Simonei Halep.

Simona Halep aștepta o rachetă veche de la Ion Țiriac

„Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea! Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici.

Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a glumit Simona Halep săptămâna trecută, semn că a fost o perioadă în care Ion Țiriac a fost de negăsit.

Ion Țiriac (82 de ani) jucat 109 meciuri de tenis în Cupa Davis, între 1959-1977, dintre care a câştigat 70. A fost prezent de trei ori în finalele Cupei Davis: 1969, 1971, 1972.

Anul 1970 a fost unul dintre cei mai buni ani ai carierei sale sportive. Atunci, împreună cu Ilie Năstase, a câştigat turneul de dublu de la Roland Garros, învingându-i pe americanii Arthur Ashe şi Charlie Pasarell cu 6-2, 6-4, 6-3.

The post Prima fotografie cu Ion Țiriac, după ce a apărut informația că ar avea o pneumonie severă! Cum arată și ce face cel supranumit de Simona Halep drept „The Boss” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă