Prima femeie din Marea Britanie vaccinată anti-Covid, în vârstă de 91 de ani, a primit a treia doză: "Să meargă să facă injecţia, le salvează vieţile"

1 lună in urmă 20

Prima femeie din Marea Britanie imunizată anti-Covid cu vaccinul de la Pfizer a primit, vineri, a treia doză, scrie BBC.

Margaret Keenan

Galerie (5)

Margaret Keenan, 91 de ani, din Coventry, a primit a treia injecţie la spitalul universităţii din oraş, vineri, în acelaşi loc în care a fost vaccinată cu primele două doze.

Profimedia

Margaret Keenan, 91 de ani, din Coventry, a primit a treia injecţie la spitalul universităţii din oraş, vineri, în acelaşi loc în care a fost vaccinată cu primele două doze. Şi de această dată, Matron May Parsons a fost cea care i-a administrat serul lui Keenan.

Keenan a spus că este fericită că a făcut vaccinul şi asta înseamnă că este liberă, relatează news.ro. Întrebată ce sfat le-ar da celor care sunt îngrijoraţi din cauza vaccinării, Keenan a spus: "Pentru câteva secunde cât durează, să meargă să facă injecţia, le salvează vieţile şi salvează şi vieţile familiilor lor".

Marea Britanie a administrat mai mult de 48 de milioane de doze de vaccin anti-Covid până în prezent. A treia doză este administrată celor cu vârsta de peste 50 de ani, adulţilor tineri cu probleme de sănătate şi personalului din prima linie şi îngrijitorilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă