Prima declarație a lui Mario Fresh despre presupusa despărțire de Alexia. Surprins în brațele altei femei

2 luni in urmă 31

Mario Fresh a fost surprins recent, de către amicul său, Lino Golden, în timp ce dansa la o petrecere în brațele unei brunete focoase. Din acel moment zvonurile au început să circule despre o posibilă despărțire dintre Mario Fresh și Alexia Eram.

Cei doi îndrăgostiți nu au mai fost văzuți împreună încă din vară, însă nici Mario nici Alexia nu au comentat statutul relației lor.

Mario Fresh a postat pe rețelele de socializare o primă declarație după ce a fost văzut dansând provocator cu o altă femeie.

„Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”, sunt au fost cuvintele distribuite de artist, potrivit Antena Stars.

Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit? Ce spune cântăreţul: „Nu ne ascundem”

Mario Fresh şi Alexia Eram s-au despărţit? Ei bine, artistul a dat cărţile pe faţă şi a infirmat că nu ar mai forma un cuplu cu fiica Andreei Esca. A recunoscut, într-adevăr, că mai sunt mici neînţelegeri, ca în orice cuplu, însă nicidecum nu ar fi vorba de vreo despărţire.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea.

Da, eu așa am de gând, să fiu un tată tânăr. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24, pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit„, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram, pentru Wowbiz.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă