Prima concluzie în ancheta privind mesajul de amenințare cu moartea a actriței Maia Morgenstern: Adresa IP a autorului nu este cea reală

1 săptămână in urmă 1


Direcția de Investigații Criminale a început urmărirea penală pentru infracțiunea de amenințare după ce Maia Morgenstern a depus plângere în urma unor ameninţări cu moartea într-un e-mail semnat „din partea AUR". Liderul partidului George Simion a condamnat amenințările primite de actriță.


Anchetatorii au ajuns la concluzia că adresa de IP a autorului mesajului de amenințare transmis actriței Maia Morgenstern nu este cea reală, potrivit Digi 24.


Oamenii legii au verificat dacă adresa de email folosită de autorul amenințării este asociată cu conturi de pe rețelele de socializare sau alte site-uri web, dar nu au găsit nici o astfel de legătură.


Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 în vederea continuării cercetărilor.


Actrița a publicat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook capturi dintr-un e-mail semnat „din partea AUR” în care autorul o jignește în mod repetat, o amenință că „va fi jupuită de vie” și spune că va incendia Teatrul Evreiesc, pe care Maia Morgenstern îl conduce.


George Simion, președintele AUR, a condamnat amenințările primite de actrița Maia Morgenstern, precizând pentru Libertatea că acestea reprezintă un „atac degradant, antisemit și suburbuan”.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă