Prima apariţie a Reginei după funeraliile Prinţului Philip

2 săptămâni in urmă 12

Prima apariţie a Reginei Elisabeta a II-a după funeraliile prinţului Philip. Suverana a fost fotografiată la volanul unui Jaguar.

Prima apariţie a Reginei după funeraliile Prinţului Philip

Monarhul în vârstă de 94 de ani s-a plimbat pe moşia familiei regale de la Windsor. Regina a declarat că nu va mai conduce pe drumuri publice, după un accident din 2019, în care a fost implicat Prinţul Philip.

O înmormântare discretă

Regatul Unit şi-a luat adio, sâmbătă, de la Prinţul Philip. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, la înmormântarea regală au putut participa mai mult de 30 de persoane, iar lista invitaţilor a fost decisă personal de Regina Elisabeta a doua. În Biserică, suverana a stat singură, la distanţă de ceilalţi participanţi şi toată lumea a purtat măşti.

Regina a plâns şi a plecat prima de la capelă, imediat după ce sicriul Prinţului Philip a fost coborât în cripta regală. Alți membri ai familiei regale s-au oprit să discute în afara capelei, după ce au părăsit slujba. Spre ieşirea din capelă, Regina Elisabet a II-a a fost condusă de decanul de Windsor.

Corul a cântat imnul național în timp ce participanții au stat în picioare. "The Lament" a fost interpretat de un militar al Regimentului regal din Scoția, iar "Buglers of the Royal Marines" au cântat "The Last Post", iar sicriul cu Prinţul Philip a fost coborât în Cripta Regală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă