Prietenie legată pe platorurile de filmare. Alecsandru Dunaev şi Vlad Gherman au devenit cei mai buni prieteni

1 lună in urmă 41

Unul a redescoperit Transilvania, în vacanţă, celălalt, Grecia. Greu de spus unde a fost mai frumos. Acum însă, amândoi muncesc la fel de mult-  filmează pentru serialul Adela.  Fix aşa s-au şi cunoscut Alecsandru Dunaev şi Vlad Gherman. În urmă cu fix un an, pe platourile serialului. Iar de atunci, au devenit buni prieteni, exact la fel cum le sunt şi rolurile în producţia semnată de Ruxandra Ion. 

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Era şi greu să nu se întâmple asta, cred că petrec pe platouri mai mult timp decât acasă. Cel de-al doilea sezon din Adela continuă, în această seară, cu noi episoade.

Interviul integral cu cei doi poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă