Prietena s-a răzbunat pe iubitul care a jignit-o și l-a denunțat pentru participarea la asaltul de la la Capitoliu. Americanul a fost arestat de FBI

1 lună in urmă 1

Richard Michetti, un bărbat din Pennsylvania, SUA, a fost denunțat la FBI de fosta sa prietenă pentru participarea la evenimentele violente din Dealul Capitoliului, după ce acesta a făcut-o „idioată”, a relatat portalul Insider, citat de HotNews.

Potrivit unor documente prezentate în instanță, femeia a declarat că a decis să își denunțe prietenul după ce a fost insultată de acesta. „Dacă nu vezi că alegerile au fost furate, ești o idioată”, i-a transmis Michetti prin mesaje pe telefon fostei sale iubite, conform plângerii penale.

Nevoasă, fosta parteneră a lui Michetti a furnizat FBI mai multe mesaje text și înregistrări video făcute la o zi după asaltul de la Capitoliu, din 6 ianuarie.

Ea l-a identificat pe bărbat în alte imagini în care acesta apărea în interiorul Capitoliului.

Agenții FBI au obținut de asemenea o chitanță care arată că Michetti s-a cazat la un hotel din capitala Washington DC în 5 ianuarie.

Procurorii americani l-au acuzat de mai multe infracțiuni pe bărbat, acesta fiind eliberat pe cauțiune, după ce a compărut marți în fața instanței.

Peste 265 de persoane au fost arestate până în prezent de autoritățile americane pentru participarea la violențele din 6 ianuarie care au rezultat în moartea a cinci persoane.

Foto: Profimedia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă