Prezicerea unui patron din Liga 1: ”Până nu-și taie venele un conducător nu vom avea VAR!”

3 săptămâni in urmă 25

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Iar patronii par a fi resemnați și nu cred că vor scăpa curând de erorile de arbitraj. Valeriu Iftime, conducătorul lui FC Botoșani, așteaptă măsuri concrete.

”Cu VAR e o discuție fără căpătâi, a fost o întâlnire între Ligă și federație, s-a stabilit că de anul viitor vom avea VAR , am căzut de acord cât dăm fiecare club, apoi Liga a găsit o soluție de finanțare.

În buzunarul bogatului faci repede rost de mărunțiș. Este un buget generos pe care-l controlează LPF, mai mult de 2 milioane de euro pe an. 

Valeriu Iftime: ”Denaturăm competiția fără VAR”

Dar dacă nu-și taie venele un conducător nu se va întâmpla nimic. Trebuie presiune, mai ales pe LPF, că FRF e undeva la mijloc, nu înțeleg cum nu-i răscolește că nu se mai poate așa, denaturăm competiția, creăm angoase, scenarii care-ți încurcă mintea.

E in folosul fotbalului, al spectatorilor. Am văzut reacții frumoase de la Pustai, de la Tănase, de la FCSB. Tănase a vorbit politicos, dar și destul de tăios, n-a făcut scandal. El, care simulează de se prăpădește, la meciul cu Sepsi nici n-a clipit. Cred că plătește pentru ce făcea în trecut, are o problemă.

Eu m-am calmat la câte amenzi am luat. Nu știu dacă arbitrii fac cu intenție, acesta e nivelul lor, cred că și ei ar vrea VAR, dar se complac în mediocritate” a declarat Valeriu Iftime într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: arbitraj liga 1 , valeriu iftime , valeriu iftime fc botosani , introducere sistem var
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă