Prezentatorii emisiunii „Chefi fără Limite“ s-au aflat. Lovitură dură pentru Gina Pistol

2 săptămâni in urmă 7

„Chefi fără Limite“, noul show culinar cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va începe în curând, însă fără Gina Pistol în rol de prezentatoare.

Cu toate că a revenit printre camerele de filmat după ce, anul trecut, anunța că va fi mamă, partenera lui Smiley nu va modera noua emisiune culinară. Cine este cea care i-a luat locul și care-i va întâmpina pe telespectatori în serile în care se va transmite „Chefi fără Limite“, în rândurile de mai jos.

Cine prezintă emisiunea „Chefi fără limite”

Viața Ginei Pistol s-a schimbat total. Frumoasa vedetă de televiziune și-a întemeiat o familie alături de Smiley, care a cucerit-o iremediabil. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă au preferat să rămână discreți mai mult timp până și-au asumat în mod public relația.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru prima oară anul trecut. Aceasta a adus pe lume o minunată fetiță, pe nume Josephine. Ea a fost nevoită să recurgă la o pauză de la proiectele sale inedite, ținând cont că nu a vrut să rateze vreun moment important trăit alături de micuța ei.

Anunțul așteptat de telespectatori a fost făcut. Ce trebuie să afle toată lumea

Telespectatorii abia așteaptă să urmărească emisiunea „Chefi fără Limite” de la Antena 1, show care o să apară pe micile ecrane începând cu primăvara anului 2022. Proiectul a fost filmat în Grecia pentru a aduce în atenția tuturor gastronomia insulelor din jur, anume Corfu, Creta, Chios și Naxos.

Gina Pistol a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că a revenit pe micile ecrane pentru filmările „Chefi la Cuțite”. Fanii se bucurau nespus când observau pozele distribuite de aceasta în mediul online. Totuși, noul show nu o să fie prezentat de către partenera lui Smiley.

„Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi”

Frumoasa prezentatoare a stat acasă, ocupându-se de micuța Josephine, în timp ce noul proiect era filmat. Astfel, de emisiune s-a ocupat Irina Fodor, care i-a ținut locul Ginei Pistol și la alte emisiuni, dar și alți doi co-prezentatori, anume Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu.

„Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia.

Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin.

Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă – începută că o joacă și continuată că un război.

Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu „in”!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului.

Mulți și-au dorit să o revadă pe micile ecrane pe Gina Pistol. Între timp, Irina Fodor și-a construit propria bază de fani, care i-au apreciat fiecare apariție. Partenera lui Răzvan Fodor a demonstrat că se poate ocupa de orice proiect din televiziune cât timp a prezentat „Asia Express” și „Chefi la cuțite”.

The post Prezentatorii emisiunii „Chefi fără Limite“ s-au aflat. Lovitură dură pentru Gina Pistol appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă