Prezentatoate BBC, răsturnată în direct de câinele-invitat special

1 lună in urmă 15

De Monica Palade.
Publicat: 21.09.2021, 23:13.
Actualizat: 21.09.2021, 23:13

Moment stânjenitor pentru prezentatoarea BBC, Carol Kirkwood, care a fost răsturnată în direct chiar de câinele-invitat pe care îl prezentase colegilor săi din studio.

Prezentatoate BBC, răsturnată în direct de câinele-invitat special

captura BBC youtube

În timp ce prezenta prognoza meteo în direct pe BBC News, Carol Kirkwood a fost lovită de Flash, invitatul ei special.

Câinele călăuzitor, vizibil entuziasmat şi cu chef de joacă, a tras-o cu forță pe prezenatoarea, în vârstă de 59 de ani, răsturnând-o, provocând râsul gazdelor emisiunii.

Preţ de câteva secunde, în imagini apar doar picioarele lui Carol Kirkwood, care este întinsă la pământ. Din fericire, nu a fost rănită.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un tată sfâșiat de durere l-ar fi obligat pe pedofilul care i-a abuzat fetița să-și sape singur groapa, apoi l-ar fi ucis, în Rusia

1

Un tată devastat de durere l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de doar 6 ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia, arată primele indicii dintr-un caz înfiorător petrecut în Rusia. Bărbatul ar fi descoperit imaginile înfiorătoare chiar pe telefonul prietenului lui, Oleg Sviridov. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă