Prezența lui Gigi Becali la meci i-a motivat pe cei de la CSA Steaua! Daniel Oprița, despre revederea cu patronul FCSB: „Făcea mișto de noi” | VIDEO

5 luni in urmă 32

CSA Steaua a câștigat meciul cu FCSB 2, din etapa a doua a Ligii 3, scor 2-1, chiar sub ochii patronului Gigi Becali.

Vezi AICI toate detaliile despre FCSB 2 – CSA Steaua 1-2!

Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua, a dezvăluit ce spunea Gigi Becali pe marginea terenului și cum a folosit această situație să își motiveze jucătorii.

Daniel Oprița: „Le-am zis băieților că Gigi Becali face mișto de noi”

„A stat în spatele meu acolo și începuse să facă mișto că joacă cu copiii. În momentul ăla, era echipa care conducea. Le-am și zis băieților: «Uitați-vă că face mișto de noi!». Și, până la urmă, când am dat golul, a plecat. Eu eram agitat pe acolo, nu aveam timp să discut cu dânsul.

Îi felicit pe jucători, chiar dacă m-au supărat! Reacția lor, în zece oameni, atitudinea lor și faptul că au crezut până în ultimul moment nu înseamnă decât că arată ca o echipă mare, care a luptat până la final. Nu e ușor să întorci scorul la FCSB, o echipă care avea ambiție să ne încurce. Ne-a trecut glonțul pe la ureche”, a spus Daniel Oprița, după meci.

Daniel Oprița voia să joace cu prima echipă a lui FCSB

Întrebat dacă a fost un avantaj faptul că FCSB nu a putut trimite jucători de la prima echipă pentru întâlnirea cu CSA, din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus, Daniel Oprița a explicat de ce ar fi preferat să joace împotriva unor jucători precum Dennis Man sau Florinel Coman.

„Nu știu dacă a fost un avantaj. Dacă veneau jucători de la prima echipă, poate eram mai concentrați. Când au văzut că sunt copii, s-au relaxat, mai ales în prima repriză, au zis că o să câștigăm. Fotbalul nu e așa. Fotbalul te pedepsește dacă nu îl joci corect”, a mai spus Daniel Oprița.

VIDEO: Daniel Oprița, după FCSB 2 – CSA Steaua 1-2

The post Prezența lui Gigi Becali la meci i-a motivat pe cei de la CSA Steaua! Daniel Oprița, despre revederea cu patronul FCSB: „Făcea mișto de noi” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă