Previziunea lui Bill Gates - Când va reveni lumea la normal după pandemie. Soluția propusă de cunoscutul miliardar

2 săptămâni in urmă 1

Bill GatesBill Gates

Lumea va reveni ”cu totul la normal” după pandemia de coronavirus abia la sfârșitul anului 2022. Aceasta este estimarea fondatorului Microsoft, Bill Gates. Cunoscutul miliardar recomandă oamenilor să se vaccineze.

VINERI, 26 MARTIE 2021, 10:58

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

”Spre sfârșitul lui 2022 ar trebui ca, în linii mari, să revenim cu totul la normal”, a spus Bill Gates pentru ziarul polonez Gazeta Wyborcza și postul de televiziune TVN24.

Fondatorul Microsoft a spus despre criza din sănătate generată de pandemie că este ”o tragedie incredibilă” și a subliniat că apariția vaccinului anti-Covid este ”singurul punct luminos.”

Recent, un răspuns similar a fost dat și de soția miliardarului, Melinda Gates, după ce a fost întrebată despre ”imunitatea de turmă”. Subliniind că vaccinurile nu vor ajunge ”în masă” în țările în curs de dezvoltare foarte curând, aceasta a răspuns că imunitatea se va atinge ”probabil cândva în 2022.”
”Cred că sperăm la ea cu toții. Mulți oameni suferă, nu doar în SUA, ci pretutindeni”, a adăugat Melinda Gates pentru CNBC.

Cuplul a donat 1,75 miliarde de dolari prin fundația Bill & Melinda Gates pentru a contribui la lupta globală împotriva coronavirusului. Fondurile au mers la producători de vaccinuri, metode de diagnostic și tratamente potențiale, potrivit hotnews. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă