Presupusele "dracoaice fara sutien" din Primaria Sectorului 1. Armand: "Asa e cand esti obisnuit sa te uiti doar la diamante"

1 lună in urmă 2

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a initiat un proiect care permite absolventilor de la sectia de Sculptura din cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti sa isi expuna lucrarile in holul primariei. Anumite opere de arta infatiseaza busturi de femei, iar Armand acuza declansarea unei operatiuni de dezinformare cu titluri precum "Dracoaice fara sutien la primaria condusa de Clotilde Armand".

Clotilde Armand a oferit explicatii suplimentare pe Facebook, sustinand ca expozitia este organizata cu ocazia zilei de nastere a lui Constantin Brancusi. In plus, spune ca operele expuse nu sunt "scandaloase", dar ca "asa e cand esti obisnuit sa te uiti doar la diamante".

"Avocatul fostului primar si seful PSD este suparat ca am deschis holul primariei pentru ca artistii tineri sa-si expuna lucrarile.

Titlurile urmatoare circula in presa condusa de fosti turnatori sau infractori: ''Dracoaice fara sutien la primaria condusa de Clotilde Armand'', ''Clotilde Armand e inconjurata de dracoaice!''. Doar ca ce sa vezi? Nu sunt nici ''Dracoaice'' si nici ''inconjurata de dracoaice''. Sunt operele de arta ale absolventilor de la sectia de Sculptura din cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti.

Aceasta expozitie este organizata cu ocazia zilei de nastere a lui Constantin Brancusi. Comunistii au vrut sa-i darame ''Coloana fara de sfarsit'' de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ''decadenta'' si au refuzat mostenirea lui.

PPS: In imagini sunt lucrarile despre care unii spun ca sunt scandaloase. Ce sa faci?! Asa este atunci cand esti obisnuit sa te uiti doar la diamante", scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă