Presupusa amantă a lui Bill Gates a rupt tăcerea. Cum arată şi ce spune de relația cu miliardarul FOTO

1 lună in urmă 126

Presupusa amantă a lui Bill Gates a rupt tăcerea. Tânăra interpretă de origine chineză, despre care s-a speculat că ar fi responsabilă pentru divorțul soților Bill și Melinda Gates a negat orice implicare în acest subiect într-o postare pe Weibo, o rețea de socializare chineză. Zhe „Shelly” Wang a respins orice acuzație referitoare la faptul că ar fi la originea divorțului dintre Bill și Melinda Gates şi a negat orice zvon referitor la faptul că ar fi avut o relație amoroasă cu miliardarul american.

Presupusa amantă a lui Bill Gates a rupt tăcerea

„Am crezut inițial că zvonul va dispărea, având surse nefondate. Nu mă așteptam să devină mai nebunesc… De ce să pierdem timpul crezând în zvonuri lipsite de fundament?”, a scris Zhe „Shelly” Wang în mandarină. De asemenea, tânăra le-a mulțumit prietenilor și apropiaților care au susținut-o și au ajutat-o să risipească informațiile false despre presupusa legătură cu fondatorul Microsoft, scrie Daily Mail.

Ce a scris Melinda Gates, în actele de divorţ. Căsătoria sa cu Bill Gates e „ruptă iremediabil”

Zhe „Shelly” Wang este traducător profesionist și a lucrat pentru Fundația Gates. Ea este necăsătorită și locuiește în Seattle. Bill și Melinda Gates au anunțat că vor divorța, după o căsnicie de 27 de ani, fără să ofere explicații referitoare la motivele despărțirii. Acest lucru a dat naștere la numeroase speculații, iar unele dintre acestea o vizează pe Wang. Aceasta a devenit ținta zvonurilor deși nu pare să aibă nici o legătură cu Bill Gates, în afară de fotografiile pe care le-a postat online de la evenimentele organizate de Fundația Gates, la care a participat ca traducător. Cu toate acestea speculațiile pe seama ei s-au răspândit imediat.

Bill Gates a angajat un avocat în vârstă de 97 de ani pentru partajul de la divorţ. Este mâna dreaptă a unui alt miliardar, Warren Buffett

Melinda (56 de ani) și Bill Gates (65 de ani) au decis să divorțeze după o căsnicie care a durat în jur de 27 de ani. Divorțul a fost cerut de Melinda care a declarat în cererea de divorț că această căsătorie este „iremediabil ruptă”. Cei doi nu au semnat un acord prenuptial astfel că-și vor împărți averea fabuloasă de 130 de miliarde de dolari.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă