Prestațiile lui Ivan Mamut în tricoul Universității Craiova, analizate. „Ce ești? Aleargă șase kilometrii, dar stai acolo pe poartă!”

2 săptămâni in urmă 18

Basarab Panduru a încercat să găsească explicații pentru prestațiile lui Ivan Mamut în tricoul Universității Craiova.

Atacantul croat în vârstă de 23 de ani a ajuns la Universitatea Craiova pe 15 ianuarie 2021 , iar în tricoul grupării din Bănie a dat trei goluri și trei pase decisive în 22 de meciuri.

Basarab Panduru l-a analizat pe tânărul fotbalist al Universității Craiova care a fost adus să-l înlocuiască pe Elvir Koljic și susține că nu reușește să găsească o explicație pentru prestațiile lui Ivan Mamut la formația patronată de Mihai Rotaru.

Prestațiile lui Ivan Mamut în tricoul Universității Craiova, analizate de Basarab Panduru

„La Mamut pe mine mă surprinde altceva. Este venit de ceva timp la Craiova. La ce înălţime are, ce ar putea să joace, pentru că nu am înţeles… Vârf de atac, în locul lui Koljic? Vârf de atac, să fie un număr 9 acolo. Păi, mă uit la meci, cât joacă stă oriunde vreţi pe teren, dar niciodată vârf de atac. 

Păi, şi atunci mă întreb eşti vârf de atac, eşti mijlocaş, eşti apărător central? Ce eşti? Pentru că din punct de vedere al efortului, nu ai ce să îi reproşezi. Aleagă băiatul, dar să vii la sfârşit şi să spui, mai ales cei care nu se uită la meci se uită pe astea (n.r. – la cifre)… Păi, 12 kilometri alergaţi, păi aleargă şase, dar stai acolo pe poartă.

Koljic ştie că nu trebuie să fugă aşa, pentru că ştie ce trebuie să facă. Îl văd acum pe Nemec, la fel. Nemec stă oriunde vreţi, numai vârf de atac, nu. Cel mai bun lucru al lui este capul, vine mingea şi o bagă cu capul, pentru că şi Nemec are probleme mari cu fotbalul”a spus Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

  • 650.000 de euro este cota lui Ivan Mamut, conform transfermarkt.com
  • 23 de ani are atacantul croat 

The post Prestațiile lui Ivan Mamut în tricoul Universității Craiova, analizate. „Ce ești? Aleargă șase kilometrii, dar stai acolo pe poartă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă