Presiune mare pe Mircea Rednic: „Eu nu aș putea să lucrez cu el, dar o va salva pe Dinamo!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 14

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația de la Dinamo.

În această pauză competițională dedicată echipelor naționale, Mircea Rednic a avut timp să pună pe picioare gruparea din „Ștefan cel Mare” din punct de vedere fizic.

Acum, „câinii” se pregătesc pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, programat vineri, 15 octombrie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga 1.

Dinu Gheorghe este convins că Mircea Rednic o va salva pe Dinamo

Dinu Gheorghe este de părere că echipa lui Mircea Rednic va suferi o vreme pentru că a acumulat oboseală în această perioadă de pregătire, însă este convins că antrenorul o va salva pe Dinamo de la retrogradare.

„Un punct ar fi mare pentru Dinamo. Mediaș are o echipă mai omogenă. Acasă, nu joacă rău. Chiar și cu FCSB au făcut un joc foarte bun, la București. Nu îi va fi ușor lui Dinamo.

Acum, echipa s-ar putea să aibă o perioadă de oboseală, pentru că a trebuit să recupereze pregătirea fizică.

Mircea Rednic va salva echipa de la retrogradare. 100%! Nu o să fiu președinte la Dinamo, nu aș putea să lucrez cu el. E cea mai bună soluție. Asta a fost cea mai bună alegere. Să îi mulțumească lui Badea că el l-a convins”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Presiune mare pe Mircea Rednic: „Eu nu aș putea să lucrez cu el, dar o va salva pe Dinamo!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă