Presiune mare pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, după convocarea la echipa națională: „Ei sunt viitorul!”. Florin Prunea, critici după retragerea lui Ciprian Tătărușanu: „Merita mai mult!”

1 lună in urmă 4

Florin Prunea (52 de ani), fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale a României, a prefațat primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Înainte de toate însă, Florin Prunea a criticat indiferența Federației Române de Fotbal față de decizia portarului Ciprian Tătărușanu de a se retrage de la echipa națională. Fostul manager de la Dinamo consideră că fotbalistul merita mai multă apreciere și un meci de retragere.

Totuși, Florin Prunea are încredere în ceilalți portari convocați de către Mirel Rădoi, dar consideră că cel mai îndreptățit să fie titular ar fi fost Cristian Bălgrădean, de la CFR Cluj. Acesta a fost însă lăsat acasă, după ce a suferit o accidentare.

Florin Prunea, despre retragerea lui Ciprian Tătărușanu de la echipa națională

„E o problemă foarte mare retragerea lui Tătărușanu. E clar că s-a întâmplat ceva. Vorbim despre căpitanul echipei naționale, vorbim despre cel mai bun jucător al echipei naționale din ultimii ani. Mi s-a părut așa puțin fără mult tam-tam așa pozitiv, în sensul în care Tătărușanu merita să i se facă un meci de retragere, să i se dea un buchet de flori și să i se mulțumească pentru întreaga carieră la echipa națională.

Este clar că avem probleme. Cred că Lazar este portarul care apără. Cred că dacă nu era accidentarea lui Bălgrădean el era convocat și cred că era opțiunea numărul 1 pentru postul de portar. Eu am încredere în acești trei portari, au dovedit ca sunt portari pe care te poți baza”, a spus Florin Prunea, la Pro X.

Florin Prunea, aprecieri pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

În ceea ce privește jucătorii de câmp, Florin Prunea a remarcat forma bună a lui Nicolae Stanciu, dar și creșterea de formă a celor doi români de la Parma, Valentin Mihăilă și Dennis Man.

„Este o grupă accesibilă, este una dintre cele mai accesibile grupe pe care le-am avut în ultimii ani. Putem să facem minimum șase puncte în primele meciuri, fără nici un fel de probleme. Poate chiar să facem un punct cu Germania. Eu am încredere în băieți și în echipa națională. Nu trebuie să ne fie frică de Germania. Am văzut și în preliminariile trecute că Germania este o echipă într-adevăr puternică, dar pe de altă parte noi avem un moment bun acum. Evoluția lui Stanciu este buna, nu mai spun de copiii aștia doi, de Mihăilă și Man de la Parma. Ei sunt viitorul echipei naționale”, a mai spus Florin Prunea.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru debutul în preliminariile CM 2022

The post Presiune mare pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, după convocarea la echipa națională: „Ei sunt viitorul!”. Florin Prunea, critici după retragerea lui Ciprian Tătărușanu: „Merita mai mult!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă