Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, prima reacție după dezastrul din Superliga Europei: „Au arătat multă inteligență”

3 săptămâni in urmă 31

Proiectul fabulos al „bogaților” din fotbalul european, Superliga Eurpei, este pe cale să se desființeze, la doar două zile după ce a fost anunțată lansarea. FC Barcelona, Atletico Madrid, Chelsea și Manchester City au anunțat deja că vor părăsi competiția.

Manchester City este prima echipă care a anunțat oficial că părăsește Superliga Europei, iar președintele UEFA a salutat decizia liderului din Premier League. Aleksander Ceferin, care anunța sancțiuni drastice pentru cluburile și jucătorii care vor participa în Superliga Europei, a felicitat-o pe Manchester City pentru decizia luată.

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, prima reacție după ce cluburile au început să se retragă din Superliga Europei

„Mă bucur că City s-a întors în familia fotbalului european. Au arătat multă inteligență pentru că au ascultat vocile celorlalți, în special ale fanilor. Suporterii au explicat care sunt beneficiile vitale ale sistemului actual pentru întregul fotbal european (…).

Așa cum am spus la Congresul UEFA, e nevoie de curaj să recunoști că ai greșit, dar niciodată nu m-am îndoit că au capacitatea necesară de a lua această decizie.

City este un produs foarte valoros al acestui sport și mă bucur că voi putea lucra cu ei pentru un viitor mai bun al fotbalului european”, a spus Aleksander Ceferin, citat de Mirror.

The post Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, prima reacție după dezastrul din Superliga Europei: „Au arătat multă inteligență” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă