Președintele Serbiei, reacție oficială în cazul lui Djokovic + presa locală s-a revoltat. ”Ieșiți în stradă”

3 săptămâni in urmă 11

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

După ce a fost audiat 8 ore în aeroport, liderul mondial a fost transportat la Park Hotel, unde sunt cazați în general străinii care solicită azil politic. Novak Djokovic împarte hotelul cu mai mulți călători din Nauru și Insula Manus, susține Manning River Times.

Președintele Serbiei, reacție oficială în cazul lui Djokovic. ”Vom lua toate măsurile necesare”

Presa din Serbia a reacționat rapid. Mai mult, cei de la Telegraf au făcut chiar un apel către oameni, pe care i-au rugat să iasă în stradă pentru a-și exprima simpatia față de ”Nole”.

”Australienii au făcut o greșeală în legătură cu cel mai bun jucător de tenis din lume și l-au interzis în țară, fără să-i permită să își apere trofeul de la Melbourne.

Dacă Novak decide să revină în Serbia după această dezamăgire trăită, portalul Telegraf vă invită pe voi, cetățenii, să ieșiți în stradă și în piețe pentru a îi arăta cât de mult înseamnă pentru noi”, a scris publicația sârbă Telegraf.

În schimb, jurnaliștii de la Blic susțin că decizia australienilor, de a-l interzice în țară pe Novak Djokovic, are doar un substrat politic.

"Autoritățile din Australia au cedat presiunii publice, iar Novak Djokovic a fost interzis la Australian Open din cauza faptului că autoritățile s-au temut de reacțiile negative ale oamenilor.

Întregul circ a durat 8 ore, dar, în cele din urmă, imaginea politică a fost decisivă”, au punctat cei de la Blic.

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat că a vorbit cu liderul mondial la telefon şi a scris pe contul său de Instagram că ”toată Serbia că este cu el şi că autorităţile vor lua toate măsurile necesare pentru ca răul tratament la care a fost supus cel mai bun jucător din lume să înceteze imediat”.

Și antrenorul lui Djokovic, croatul Goran Ivanisevic, a publicat pe Instagram o fotografie cu el şi alţi membri ai staff-ului în timp ce aşteptau în aeroport, iar Djokovic era chestionat de serviciile de imigrare.

Conform cotidianului Express, Djokovic va mai petrece 24 de ore în Australia. Liderul clasamentului ATP a contestat decizia de anulare a vizei la tribunal și speră ca acest apel să fie favorabil.

Etichete: novak djokovic , australian open , novak djokovic atp , aleksandar vucic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă