Președintele Serbiei, reacție dură în cazul Djokovic. Liderul ATP n-a fost lăsat să intre în Australia

2 săptămâni in urmă 33

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 06:35

0 citiri

Președintele Serbiei, reacție dură în cazul Djokovic. Liderul ATP n-a fost lăsat să intre în Australia

Preşedintele sârb Aleksandar Vucic denunţă "hărţuirea" suferită de tenisemnul Novak Djokovic, căruia Australia i-a refuzat intrarea pe teritoriul său din motive sanitare, informează lequipe.fr.

"Tocmai am încheiat o conversaţie telefonică cu Novak Djokovic. I-am spus lui Novak că toată Serbia este alături de el şi că autorităţile noastre iau toate măsurile pentru a opri cât mai curând hărţuirea celui mai bun jucător de tenis din lume. În conformitate cu toate standardele dreptului internaţional public, Serbia va lupta pentru Novak Djokovic, pentru dreptate şi adevăr", a menționat liderul populist sârb, într-un comunicat.

Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. El poate face apel la această decizie, dar cel mai probabil nu va evolua la Australian Open.

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul va fi transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

Citeste si:

Cristian Tudor Popescu îl distruge pe Novak Djokovic . "Dacă nu ești primit la Melbourne organizează un turneu la Belgrad fără restricții"

Cristian Tudor Popescu a comentat în stilu-i caracteristic despre problemele lui Novak Djokovic de pe aeroportul din Australia. Interogat de polițiști timp de opt ore, tenismenul nu a fost...

Novak Djokovic, interzis în Australia și obligat să părăsească țara. Tenismenului i-a fost anulată viza

Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată, anunţă presa internaţională. El poate face apel la această decizie, dar cel mai...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă