Președintele Serbiei cere Australiei să permită de urgență intrare lui Novak Djokovic în țară / Tătăl tenismenului: Vom ieși în stradă

2 săptămâni in urmă 16

Președintele Serbiei cere Australiei să permită de urgență intrare în țară lui Novak Djokovic / Tătăl tenismenului: Vom ieși în stradă Președintele Serbiei Aleksandar Vucic spune că a avut o conversație cu Novak Djokovic și cu autoritățile australiene cerând ca acesta să fie primit în țară de urgență. La rânsul său, tatăl lui Nole, Srdjan, a spus că fiul său așteaptă singur într-o cameră din aeroport sub pază armata pentru o decizie finală. ”Dacă nu-l lasă să plece într-o jumătate de oră, ne vom aduna pe străzi, aceasta este o bătălie pentru toată lumea”.

„Tocmai mi-am încheiat conversația telefonică cu Novak Djokovic”, a postat președintele sârb Aleksandar Vucic Instagram.

„I-am spus lui Novak că toată Serbia este cu el și că facem totul pentru a vedea că hărțuirea celui mai bun jucător de tenis din lume ese va termina imediat. „În conformitate cu toate normele dreptului internațional, Serbia va face acest lucru și va lupta pentru Novak, adevăr și dreptate. Novak este puternic, ca noi toți stiu." Vucic îl chemase pe ambasadorul australian la Belgrad şi a cerut să-l elibereze imediat pe Djokovic ca acesta să poată juca în turneu, a raportat mass-media.

Tatăl lui Djokovic, Srdjan, a spus că fiul său așteaptă singur într-o cameră din aeroport sub pază armata pentru o decizie finală dacă ar putea intra în țară. „Nu am idee ce se întâmplă, l-au ținut pe fiul meu înăuntru captiv de cinci ore acum”, a spus Srdjan pentru versiunea sârbă a Sputnik.

„Dacă nu-l lasă să plece într-o jumătate de oră, vom ieși în stradă, aceasta este o bătălie pentru toată lumea”, a adăugat acesta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă