Președintele PSD: „Depunem moțiune de cenzură. Mergem pe latura: fără penali în funcții publice” - AUR se alătură

1 lună in urmă 22

Marcel Ciolacu Marcel Ciolacu

Președintele PSD - Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la un post TV, că pregătește moțiunea pentru demiterea premierului Florin Cîțu, care ar putea fi susținută și de parlamentarii de la AUR.

MIERCURI, 25 AUGUST 2021, 22:40

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Discutăm dacă să depunem moțiunea imediat după începerea sesiunii parlamentare sau după Congresul PNL. În ce mă privește, consider că ar fi mai bine ca această moțiune să nu influențeze lupta internă din PNL. Să își ducă în PNL bătălia și înjurăturile lor, fără să fie folosit PSD-ul în această dispută.

Discutăm, cert este că vrem cu toți colegii mei social-democrați ca această moțiune să aibă șanse să treacă, să nu o depunem și să nu treacă.

Mergem în primul rând  pe latura: fără penali în funcții publice, pe care trebuia să și-o asume și Dan Barna, liderul USR-PLUS. Sper că toată lumea e conștientă că ceea ce a făcut Cîțu nu e contravenție, este infracțiune penală a stat două zile la zdup. E adevărat că e un penal strategic pentru că a stat la zdup în SUA, dar tot pușcărie este”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Chiar dacă cei de la AUR nu ar avea de ales, tot ar trebui să voteze. Dacă vrei să creezi respect între colegi. Am avut cu liderii AUR discuții pe această temă și o să mai avem”, a mai punctat Ciolacu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă