Președintele pe care Manea și Șumudică îl cer la Rapid: "Are imnul echipei ca ton de apel la telefon"

1 lună in urmă 2

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Fiul lui Nicolae Manea, Florin Manea, crede că Dani Coman este conducătorul care ar putea schimba fața Rapidului: "Dani Coman e rapidist. Când îi sună telefonul, îi sună imnul Rapidului. A avut o problemă cu galeria, dar s-a trecut peste. El are experiență. Pe Daniel Niculae nu poți să-l compari cu Dani Coman. Niculae abia se apucă de meserie.

La Rapid nu mă duc în condițiile în care nu mi se dă puterea de a lucra, verificat. Cu clauze intermediare de performanță, pe puncte. Numai așa se poate face treabă la Rapid", a spus Florin Manea, pentru ProSport.

Dani Coman l-a cucerit definitv pe Marius Șumudică

Șumudică și Coman au colaborat ultima oară la Astra Giurgiu, unde au cucerit titlul în Liga 1, iar tehnicianul are numai cuvinte de laudă la adresa președintelui: "Să vă dau un exemplu de un Rapidist de ce poate să facă la o echipă: Dani Coman.

Dăcă îi spun să mergem mâine împreună la Rapid, mâine mergem. Vorba vine. Ca președinte e șmecher, este bun rău de tot! Cum este Șumudică antrenor, așa este Dani Coman conducător. Are sânge în el, nu dă înapoi niciodată, mie ăștia îmi plac. Când domnul Niculae a fost privat de libertate, Marius Șumudică și Dani Coman au condus clubul Astra", a spus Șumudică, la emisiunea Parfum Vișiniu.

Rapid, meci crucial în această etapă

Rapid se află pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la două lungimi de Universitatea Cluj, ocupanta locului 6. Giuleștenii vor juca meciul decisiv pentru calificarea în play-off, duminică, împotriva celor de la Dunărea Călărași. Fără o victorie Rapid nu mai poate spera să ajungă în primele 6.

Meciul Rapid - Dunărea Călărași va avea loc duminică, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: marius sumudica , dani coman , dani coman rapid , florin manea , presedinte rapid , marius sumudica rapid , florin manea rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă