Președintele lui Sepsi, mare fan al lui Dinamo! Ce a spus despre meciul direct

1 lună in urmă 45

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

Covăsnenii joacă a doua partida pe noul stadion de la Sfântu Gheorghe, iar adversara este una de calibru, cel puțin ca nume, Dinamo.

Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi, despre meciul cu Dinamo

Două echipe care nu au avut rezultatele dorite în startul sezonului urmează să se întâlnească într-un meci al suferinței, iar disperarea pentru puncte începe să devină din ce în ce mai mare.

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Sepsi, a vorbit despre meci și despre situația existentă la Dinamo.

"La ora actuală Dinamo are un lot interesant dar sunt mulți jucători nepregătiți și fără jocuri în picioare și asta s-a văzut la finalul fiecărui meci. Echipele au jucat fotbalul cu Dinamo și au fost meciuri spectaculoase. Jucătorii veniți sunt total nepregătiți chiar dacă au un CV interesant.

Eu îmi doresc să își revină după meciul de mâine. Din păcate Dinamo nu prea mai are timp. Rednic e un antrenor care pune mare accent pe pregătirea fizică. Cu o pregătire bună Dinamo va arăta 100% altfel cu Mircea Rednic! La fel și noi vom fi o echipă diferită din multe puncte de vedere.

Ne vom reveni din acest moment. E greu să faci mutări spectaculoase în iarnă. Nu foarte mulți jucători străini se integrează în campionatul nostru. E foarte dificil dar în acest moment au conducători. Le-a lipsit mult asta. Nu se mai pot plânge de asta. În insolvență nu e ușor de gestionat un buget.

Au făcut un plan de reorganizare și situația poate fi redresată însă nu va fi ușor. Dinamo are nevoie de un stadion nou și de o conducere solidă. Suporteri au și s-au văzut eforturile uriașe pe care le-au făcut în sezonul trecut", a spus Cornel Șfaițer, conform Fanatik.

Cornel Șfaițer, membru DDB și mare fan al lui Dinamo

Președintele lui Sepsi nu s-a ascuns și a recunoscut și în trecut că a fost și este un mare fan grupării din Ștefan cel Mare.

Acesta spune că a avut discuții pentru a face parte din staff-ul echipei, dar situația este mai complicată și nu i-a permis să spună da "câinilor".

"Da, sunt membru Elite DDB, de 1948 de euro. Am luat printre primii când s-a lansat dar e nevoie de cât mai mulți. Dinamo are nevoie de membrii noi și clubul poate atrage și spectatori. Am fost solicitat de vreo două-trei ori dar e greu de spus acum. E un club greu și trebuie să fii zi de zi acolo. Eu am și activitatea mea.

Fac totul din pasiune și aș fi făcut-o cu mare drag să încerc să ajut Dinamo. Sunt multe lucruri care trebuie rezolvate acolo și lucruri merg spre bine. La un club de talia lui Dinamo e tot timpul loc de mai bine atât la nivel administrativ cât și sportiv.

Dinamo merită mult mai mult. E foarte greu să construiești o echipă și e nevoie de ani de muncă!", a mai spus Șfaițer pentru sursa citată.

Etichete: dinamo , sepsi , valeriu iftime
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă