Președintele lui PSG și-a pierdut răbdarea cu Sergio Ramos. Ce l-a deranjat pe Nasser Al Khelaifi

2 săptămâni in urmă 6

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fundașul spaniol a fost transferat de francezi cu probleme medicale și încă nu a apucat să-li facă debutu pentru PSG.

Nasser Al Khelaifi și-a pierdut răbdarea cu Ramos

Președintele celor de la PSG pare că în sfârșit și-a pierdut răbdarea cu Sergio Ramos și problemele medicale ale acestuia, care îl împiedică să-și ajute colegii pe gazon.

AS anunță că Nasser Al Khelaifi a urmărit îndeaproape evoluția accidentării lui Ramos, iar faptul că acesta nu se recuperează l-a deranjat teribil pe omul cu banii de la PSG.

Francezii au monitorizat săptămânal evoluția lui Ramos, mai anunță sursa citată, însă spaniolul avea probleme mai vechi de sănătate care i-au afectat revenirea pe gazon.

Ramos, aproape de revenire

Unul dintre foștii săi coechipieri de la Real Madrid și de la echipa națională a Spaniei, Dani Carvajal, a mărturisit că a discutat recent cu Sergio Ramos, iar fundașul parizienilor i-a spus când ar urma să aibă loc revenirea sa pe teren.

Se pare că Ramos va fi introdus de Mauricio Pochettino în teren după pauza pentru meciurile echipelor naționale, însă acest lucru se va întâmpla doar în cazul în care accidentarea fundașului nu va recidiva.

Am vorbit cu Ramos recent. Mi-a spus că este aproape să revină pe teren. Cred că acest lucru se va întâmpla după pauza competițională. Vom vedea. Dacă este norocos, ne vom putea bucura din nou de fotbalul lui. Am încredere că dacă va face totul cum trebuie, va reveni. Este liniștit și sigur de ce trebuie să facă pentru a nu se accidenta din nou”, a declarat Dani Carvajal, citat de Paris Fans.

Etichete: psg , sergio ramos , nasser al-khelaifi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă