Presedintele Klaus Iohannis si sotia, la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu, pentru slujba de Inviere

1 lună in urmă 2

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, iau parte, sambata seara, la slujba de Inviere care are loc la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu. Presedintele le-a urat crestinilor catolici care sarbatoresc Pastele sarbatori binecuvantate.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa, sambata seara, la serviciul religios de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu, iar inainte de a intra in lacasul de cult seful statului a transmis un scurt mesaj crestinilor catolici, care serbeaza duminica Pastele. El a repetat urarea "Hristos a inviat!" si in limbile maghiara si germana.

"Tuturor crestinilor care acum serbeaza Invierea Domnului le doresc sarbatori binecuvantate, Hristos a inviat! La multi ani", a transmis Klaus Iohannis.

In mesajul transmis anterior cu ocazia Pastelui Catolic, seful statului a subliniat ca traversam de mai bine de un an o perioada dificila, provocata de pandemia de COVID-19, dar impreuna, avand grija de sanatatea noastra si ocrotindu-i pe cei dragi, vom depasi cu bine aceste momente grele, exprimandu-si convingerea ca sacrificiile pe care le facem acum vor fi in curand rasplatite si ne vom putea reintalni, in siguranta, cu toti cei apropiati.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă