Preşedintele Klaus Iohannis, întâlniri cu mai mulţi miniştri ai guvernului Ciucă la Cotroceni

1 săptămână in urmă 20


Preşedintele Klaus Iohannis a avut întâlniri cu mai mulţi miniştri în ultimele zile, inclusiv cu premierul Nicolae Ciucă, pentru a se sfătui cu aceștia pe teme de actualitate, precum pandemia COVID și prețurile la facturile de la energie și gaze, au declarat surse guvernamentale pentru Libertatea.


Președintele PSD Marcel Ciolacu a confirmat că au existat discuții între șeful statului și unii dintre miniștrii săi. Şeful PSD a susținut însă că nu ştie exact ce s-a vorbit, dar că presupune că a fost vorba despre priorităţile fiecărui ministru în parte.


„Am fost informat de această întâlnire. Nu ştiu în termenii constituţionali, nu ştiu ce s-a discutat, fiindcă cred că nu sunt eu cel îndreptăţit”, a spus Ciolacu, miercuri, 5 ianuarie, la România TV.


„Nu sunt îndreptățit să știu ce au vorbit miniștrii cu președintele. Pe miniştrii presupun că i-a convocat primul ministru, fiindcă că el este şeful Guvernului. Miniştrii mi-au spus că o să aibă această întâlnire. Nu sunt curios deloc ce s-a discutat”, a adăugat președintele Camerei Deputaților.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă