Președintele Klaus Iohannis a participat la Slujba de Înviere la Biserica Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu

1 lună in urmă 4

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă seară, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului, potrivit ziarului Turnul Sfatului. Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul orașului încă de când actualul șef al statului era primar al Sibiului.

Klaus Iohannis și soția sa au ajuns la Biserica „Sfânta Treime” din Piața Mare din Sibiu în jurul orei 20.40.

„Tuturor creştinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, înainte de a intra în biserica. Acesta a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară şi germană, potrivit ziarului Turnul Sfatului.

Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului încă de când actualul președinte era primar al Sibiului.

De asemenea, Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sâmbătă, cu prilejul sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici.

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, transmite preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă