Presedintele Joe Biden participa la sedinta Consiliului European din 25 martie

3 săptămâni in urmă 1

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, va participa la summit-ul liderilor Uniunii Europene din 25 martie, a anuntat un purtator de cuvant al Consiliului European.

La reuniunea Consiliului European, care va avea loc in sistem de videoconferinta, oficialii europeni l-au invitat pe Biden pentru a-si prezenta viziunea privind cooperarea dintre SUA si UE, a scris presedintele Consiliului European, Charles Michel.

Relatiile dintre Statele Unite si Uniunea Europeana s-au deteriorat in timpul mandatului lui Donald Trump. Europenii si americanii spera acum la o revenire a relatiilor bilaterale. De altfel, Biden le-a dat europenilor asigurari in acest sens, noteaza Digi24.ro.

La Conferinta de Securitate de la Munchen din 19 februarie, Biden a subliniat importanta parteneriatului transatlantic, intorcand astfel pagina "diplomatiei tranzactionale" a predecesorului sau Donald Trump.

"America s-a intors. Alianta transatlantica a revenit", a spus atunci Joe Biden.

Citeste si:

Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Ilie Nastase, in pragul divortului. Ce prevede contractul prenuptial dintre fostul mare sportiv si sotia saCine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Efectul fenomenului "Flavia Grosan". Pacienti care ajung la Urgente refuza oxigenul: "Este o psihoza pe care nu mi-o imaginam"Preot filmat pe fereastra bisericii facand sex cu doua dominatoare in altar. Locul scenei erotice a fost ars
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă