Președintele Joan Laporta s-a văzut la Barcelona cu agentul Mino Raiola și tatăl lui Erling Haaland! Ce au discutat cei trei în întâlnirea care ar putea rezolva transferul bombă al verii

2 săptămâni in urmă 2

Joan Laporta, noul președinte de la FC Barcelona, le-a comunicat joi intenția sa de a-l transfera pe Erling Haaland impresarului Mino Raiola și tatălui jucătorului, Alf Inge.

Părintele atacantului de 21 de ani este încântat de o eventuală mutare a starului norvegian pe Camp Nou.

Tatăl lui Erling Haaland și impresarul său, Mino Raiola, au aterizat joi, la 9:30 dimineața, la Barcelona, la bordul unui avion care a decolat de la Nisa, pentru o întrevedere cu șeful catalan Joan Laporta.

Ce au discutat Joan Laporta, Mino Raiola și tatăl lui Erling Haaland în întâlnirea avută la Barcelona!

Dimineața acestei zile poate fi una foarte importantă pentru istoria Barcelonei. Spaniolii de la SPORT au anticipat sosirea tatălui lui Erling Haaland și a lui Mino Raiola, reprezentantul jucătorului norvegian, pe aeroportul din Barcelona pentru o întrevedere privată cu Joan Laporta.

Atât Raiola, cât și tatăl lui Haaland au călătorit în Catalunya pentru a se întâlni cu Laporta, președintele Barcelonei, și cu Mateu Alemany, directorul de fotbal al grupării catalane.

Întrevederea a fost programată încă din momentul în care Laporta a devenit oficial câștigătorul alegerilor prezidențiale de pe Camp Nou. Toți cei implicați au dorit să păstreze confidențialitatea din respect pentru Borussia Dortmund, dar au fost vânați de jurnaliști încă de  la sosirea lor la aeroportul din Barcelona.

Acolo, au fost primiți de Eduard, aghiotantul lui Joan Laporta, și după ce au plecat separat, au ajuns cu mașini diferite la locul convenit în prealabil pentru a avea loc întâlnirea.

Tratativele au durat două ore și catalanii au obținut un acord verbal

La întrevederea celor patru, aceștia au vorbit despre intențiile Barcelonei de a face demersurile necesare pentru transferul atacantului norvegian.

Joan Laporta, în campania sa de a fi ales ca președinte blaugrana, informase deja persoanele din anturajul jucătorului că, dacă va câștiga alegerile, dorința sa ar fi să îl transfere pe Erling Haaland și a fost deja pus la punct cu privire la condițiile financiare ale afacerii.

Cu toate acestea, Laporta își dorea și o întâlnire față în față cu persoanele direct implicate în această tranzacție și, prin urmare, tatăl jucătorului Alf Inge a luat parte și el la această întâlnire.

În această întrevedere, interesul Barcelonei pentru jucător a fost reafirmat și catalanii au anunțat că vor intra în licitația pentru Erling Haaland.

Atât Raiola, cât și tatăl său, au fost de acord ca Haaland să semneze pentru echipa lui Ronald Koeman, deși totul va depinde de prețul final pe care Borussia Dortmund îl va cere pentru norvegian. Întâlnirea a durat în jur de două ore, iar reprezentantul și tatăl jucătorului au părăsit deja Barcelona.

Există mai multe cluburi de top care sunt interesate de Haaland, inclusiv Manchester City, care ar putea fi cel mai puternic ofertant din punct de vedere financiar. Decizia jucătorului va fi esențială pentru alegerea viitoarei sale destinații.

The post Președintele Joan Laporta s-a văzut la Barcelona cu agentul Mino Raiola și tatăl lui Erling Haaland! Ce au discutat cei trei în întâlnirea care ar putea rezolva transferul bombă al verii appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă