Președintele Iohannis continuă seria ședințelor cu miniștrii Guvernului Cîțu: Azi i-a chemat la Palatul Cotroceni pe Dan Barna, Cătălin Drulă și Bogdan Gheorghiu

3 săptămâni in urmă 25

Președintele Klaus Iohannis are joi, începând cu ora 16:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu vicepremierul Dan Barna și cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Anterior întrevederii cu miniștrii USR, șeful statului va avea, la ora 15:00, o întâlnire și cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu (PNL).

Klaus Iohannis a avut în ultima perioadă ședințe regulate cu membrii Guvernului Cîțu la Palatul Cotroceni, iar la finalul săptămânii trecute a avut o întâlnire informală cu toți liderii coaliției de guvernare.

Pe 26 ianuarie, președintele i-a chemat la Palatul Cotroceni pe vicepremierul Kelemen Hunor și pe ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Asta după ce, în urmă cu două săptămâni, șeful statului a avut o serie de întâlniri cu membrii guvernului, inclusiv cu premierul Florin Cîțu, ministrul de finanțe, Alexandru Nazare, vicepremierul Dan Barna și ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea.

Întâlnirile au loc în contextul discuțiilor din coaliție și din guvern privind construcția bugetului de stat pe anul în curs.

Citește și:

Kelemen Hunor, despre întâlnirea cu președintele Iohannis: Am discutat despre buget, trebuie să ne încadrăm într-un deficit de 7% sau 7% şi un pic / Alte subiecte dezbătute: desfiinţarea Secţiei speciale şi legile justiţiei

Culisele luptei pentru buget. Diferență uriașă între ce vor ministerele și ce produce România, plus marile reforme pregătite de guvernul Cîțu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă