Președintele Erdogan, solicitare specială de ziua lui Gică Hagi: "Candidează în Turcia și câștigă fără probleme"

2 luni in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Unul dintre mesaje a venit chiar de la Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, țară în care Gică Hagi are o mulțime de fani, după perioada glorioasă de la Galatasaray.

Erdogan, solicitare specială de ziua lui Gică Hagi: "Candidează în Turcia și câștigă fără probleme"

Informația a fost oferită de Victor Ponta, fostul premier al României, care spune că i s-a solicitat de la Ankara numărul de telefon al lui Hagi.

Ponta a rememorat și ultima vizită a lui Erdogan în România, cea din 2015, când și Hagi a fost prezent.

"Eu am numărul lui Gică și sunt convins că a primit o mulțime de mesaje. Eu am primit o solicitare privind numărul lui tocmai de la Ankara. Mi-a zis "Dă-ne numărul lui Gică Hagi, că vrea să-l sune cel mai important". Erdogdan, da. Ultima oară, Erdogan a venit în România când eram eu premier. Cineva din stafful lui a zis să facem un prânz.

Eu am zis 'nu, mă ocup eu de prânz'. La prânz a apărut Gică Hagi. Ce, m-a mai băgat în seamă Erdogan pe mine sau pe ceilalți? Jos pălăria pentru Gică, vorbește turcă. A vorbit el cu Erdogan, nu știu ce. Erdogan e și el nebun după fotbal, a jucat și el. Hagi candidează în Turcia și câștigă fără probleme, la fel ca în România", a povestit Ponta, la Digi Sport Matinal.

VIDEO Victor Ponta, despre Gică Hagi

Etichete: gica hagi , turcia , galatasaray , victor ponta , recep erdogan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă