Preşedintele din Turkmenistan a ieşit din nou în evidenţă: a inaugurat un şantier cu o lopată şi o roabă din aur

1 lună in urmă 35

Gurbangulî Berdîmuhamedov, preşedintele din Turkmenistan, a ţinut să iasă în evidenţă la inaugurarea unui şantier.

 a inaugurant un şantier cu o lopată şi o roabă din aur

Captura Youtube

Preşedintele din Turkmenistan a aruncat o capsulă de aur în situl şantierului, apoi a aruncat o lopată de pământ în fundaţia construcţiei. Evident, atât lopata, cât şi roaba din care a luat pământ erau din aur.

Berdîmuhamedov nu este la prima "ispravă" de acest gen. Anul trecut, preşedintele a dezvelit statuie din aur, înaltă de 6 metri, în cinstea cânilor săi. În 2015, a dezvelit o altă statuie, turnată în bronz şi poleită cu aur de 24 de carate, care îl înfăţişează călare pe un cal.

Gurbangulî Berdîmuhamedov este preşedintele Turkmenistanului din 2006. De atunci, a câştigat două mandate succesive, în 2012, respectiv 2017. La ambele scrutine, Berdîmuhamedov a obţinut un scor uriaş: 97% din voturi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă