Președintele CJ Timiș, în izolare din cauza Covid. Cu o zi înainte, s-a întâlnit cu mai mulți membri ai Guvernului

1 lună in urmă 1

Președintele CJ Timiș a intrat în izolare, preventivPreședintele CJ Timiș a intrat în izolare, preventiv

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a intrat în izolare miercuri, după ce soția sa a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Cu doar o zi înainte, acesta s-a întâlnit cu mai mulți membri din Guvern, la București.

MIERCURI, 24 FEBRUARIE 2021, 13:34

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Nica a precizat că ia această decizie preventiv, întrucât s-a vaccinat. Pe 17 februarie, a primit prima doză de la Astra Zeneca. 

”Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soţia mea este confirmată pozitiv la Covid-19 şi suntem izolaţi la domiciliu. Am făcut publică această situaţie deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor şi un comportament corect în faţa bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăveşte, îndrumaţi-l să apeleze la medic şi să îşi îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soţia şi copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece şi peste această încercare. Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren şi întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituţie sau în judeţ, atenţia şi munca mea sunt în continuare în slujba timişenilor”, a scris Nica, pe Facebook. 

Marți, președintele CJ s-a întâlnit, la București, cu mai mulți membri ai Guvernului pentru discuții legate de proiectele importante pentru Timișoara, potrivit realitateadetimis.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă