Presa turcă a aflat lista cu jucătorii doriți de Marius Șumudică și suma de transfer

3 săptămâni in urmă 14

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Presa turcă a aflat lista cu jucătorii doriți de Marius Șumudică și suma de transfer

În debutul noului an, Șumudică a spus că s-a înțeles deja cu 4 jucători, fără însă a da nume. Publicația turcă Sporx a aflat numele pe care le dorește antrenorul român și suma de transfer oferită de club.

Astfel, șefii de la Yeni Malatyaspor au "pus pe masă" o sumă totală de transferuri de 40 de milioane de lire turcești, adică aproximativ 2.65 milioane de euro.

Se știu două nume de jucători, plus al treilea, cu care se negociază mai greu. În plus, sursa citată susține că Marius Șumudică vrea să aducă și români la echipă.

Marius Șumudică negociază și cu un jucător de la Galatasaray

Unul dintre jucătorii cu care au discutat cei de la Yeni Malatyaspor este Thievy Bifouma. Mijlocașul ofensiv a mai jucat la Malatyaspor în perioada ianuarie 2019 - iulie 2020, când s-a transferat în China. Însă rezultatul negocierilor este unul pozitiv, după spusele sursei citate, care susține că el va pleca imediat în perioada de pregătire cu echipa.

Al doilea jucător este mijlocașul central Okechukwu Azubuike. Și el a mai jucat la Yeni Malatyaspor, iar acum se aflăla Sivasspor, acolo unde este împrumutat de la Basaksehir, însă nu a jucat suficient, așa că vrea să plece, numai că de el se interesează și Eyupspor.

Aytac Kara este cel mai sonor nume pe care îl vrea Șumudică, pentru că vine de la Galatasaray. El se află de mai mult timp pe lista celor de la Yeni Malatyaspor, numai că echipa lui Șumudică are concurență din partea câtorva cluburi din Turcia.

Însă plecarea sa de la Galatasaray este sigură. Ar mai fi o problemă și cu partea financiară, pentru că aducerea sa ar depăși bugetul lui Malatyaspor.

Etichete: marius sumudica , yeni malatyaspor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă