Presa locală din SUA arăta în urmă cu 20 de ani unde a fost prins Florin Cîţu băut la volan

2 luni in urmă 23

Florin Cîțu a fost prins băut la volan într-o intersecție din SUA în 2001, iar ziarele locale de la vremea aceea au relatat incidentul, conform publicaţiei locale ŞtiriSuceava.

Florin Cîţu a fost oprit de poliţiştii americani la intersecția străzilor Elwood Drive, denumită în prezent University Boulevard, și Lincoln Way, din orașul Ames, statul Iowa, unde premierul studia la o universitate de stat.

Duminică, 3 decembrie 2000, la ora 02:11, Florin Cîțu, aflat la volanul unei mașini, a fost oprit în trafic și a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice, arată sursa citată, care a consultat arhiva publicaţiei americane The Ames Tribune.

Presa locală din SUA arăta în urmă cu 20 de ani unde a fost prins Florin Cîţu băut la volan

Ziarul locale The Ames Tribune scria luni, 4 decembrie 2000, că Florin Cîțu avea 28 de ani și locuia în clădirea situată pe strada Squaw Creek Drive, nr. 600. Intersecția în care a fost prins băut la volan se afla la doi kilometri de locuința de atunci a studentului Florin Cîțu, fiind situată la aproximativ jumătatea distanței dintre campusul universitar și locuință.

Potrivit ziarului american, Florin Vasile Cîţu, 28 ani, a fost prins băut la volan în timpul unui control de rutină, la intersecția Elwood Drive și Lincoln Way. Acesta a fost reţinut, fiind acuzat că a condus sub influenţa alcoolului.

Florin Cîțu a fost condamnat la două zile de închisoare și o amendă de 1.000 de dolari, pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, potrivit datelor dosarului consultate de Libertatea.

Mașina pe care o conducea Florin Cîțu în momentul când a fost prins de Poliția din statul american Iowa acum 20 de ani era un Ford Probe, un model sport coupe.

Sursă foto: StiriSuceava

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă