Presa din Ucraina, dezvăluiri despre operația suferită de Mircea Lucescu, în această săptămână. Motivul pentru care s-a intervenit chirugical

2 luni in urmă 43

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, nu a fost prezent pe banca echipei sale în ultimele două meciuri disputate din cauza unor probleme de natură medicală.

Tehnicianul campioanei Ucrainei nu a putut să își dirijeze elevii de pe marginea terenului în meciul de campionat cu Veres Rivne și în amicalul cu turcii de la Fenerbahce Istanbul. Cu toate că inițial s-a crezut că este vorba despre o simplă viroză care l-a ținut la pat, acum s-a aflat adevăratul motiv al absenței lui „Il Luce”.

Medicii i-au interzis lui Mircea Lucescu să aibă activitate în această perioadă întrucât tehnicianul a fost supus unei intervenții chirurgicale de rutină.

Ce operație a suferit Mircea Lucescu

Antrenorul campioanei Ucrainei nu și-a putut conduce elevii de pe marginea terenului nici în meciul de campionat cu Veres Rivne și nici în amicalul disputat în compania lui Fenerbahce Istanbul. Lui Mircea Lucescu i-a fost descoperit un chist pilonidal, un sac cu lichid care s-a adunat în zona coccisului, iar medicii au hotărât că românul trebuie supus unei intervenții chirurgicale.

Procedura a fost una minoră, care a durat numai opt minute, iar operația a fost un real succes. În cazul în care nu ar fi ajuns „la cuțit”, antrenorul risca o infecție, care ar fi complicat datele problemei.

Dinamo Kiev se deplasează în următoarea etapă a campionatului ucrainean la Zorya, vecinii conjuncturali de la mijlocul clasamentului, în condițiile în care gruparea din capitală este singura, alături de Minay, care a disputat un singur meci până acum. Cu ocazia jocului care va avea loc în Luhansk, aproape sigur îl vom vedea din nou pe Mircea Lucescu pe banca tehnică, acesta fiind în acest moment aproape complet refăcut după intervenția chirurgicală suferită.

The post Presa din Ucraina, dezvăluiri despre operația suferită de Mircea Lucescu, în această săptămână. Motivul pentru care s-a intervenit chirugical appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă