Presa din Spania ”a scos” tot de la Cortacero: cine e, ce vrea în România și de ce Dinamo ”se compară cu Real sau Barcelona”

2 months ago 3

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Pablo Cortacero a spus tot pentru presa din Spania: ”Dinamo se compară cu Real Madrid sau Barcelona!”

Galerie Foto

Jurnaliștii din Granada, orașul andaluz din care vine Cortacero, scriu că ibericul a preluat ”unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România”.

”Un om de afaceri din Granada, Cortacero este reprezentantul companiei Benel International, cu sediul în Luxemburg. A achiziționat 72% din acțiunile clubului Dinamo. Acum doi ani, el și partenerii lui au intenționat să achiziționeze UD Almeria, dar negocierile nu s-au finalizat cu succes.”

Acesta este descrierea pe care publicația spaniolă i-o face noului șef din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero a dezvăluit cum a ajuns să preia o grupare din România, pe care o compară fără să stea pe gânduri cu marile forțe din Spania.

”Viața m-a adus întâmplător în România, dar am intrat într-un proiect fantastic, cu mii de posibilități. Am energie să muncesc, sunt entuziasmat. Clubul pe care l-am preluat se compară cu Real Madrid sau Barcelona. Are o susținere socială enormă, însă managementul a fost dezastruos în ultimii ani”, a explicat omul de afaceri iberic.

Pablo Cortacero se mută în România + aduce un spaniol ca șef al Academiei Dinamo

Totodată, Cortacero a anunțat obiectivul ferm al lui Dinamo, a vorbit despre noile transferuri, precum și despre noul conducător al academiei clubului, un spaniol, Marcos Rubino.

”Directorul sportiv de la FC Cubillas, Marcos Rubino, o să vină la Dinamo. Va conduce academia echipei. Își face bagajele, îl așteptăm să vină aici. Vrem să facem un club de top, care să evoluze în Europa. Luăm lucrurile de la bază, adică de la academia lui Dinamo.

Obiectivul nostru? Calificarea în Europa. Ar fi ceva important pentru noi. O să mai aducem trei sau patru jucători noi lângă echipa de acum”, a zis Pablo Cortacero.

Ibericul a mai dat o veste în premieră: se va muta în România din 2021.

”Nu m-am mutat în România încă, dar sigur o voi face la anul. În plus, ne gândim să cumpărăm și un club din prima sau a doua divizie din Spania în următorii doi ani”, a mai afirmat conducătorul ”câinilor”.

Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Juan Camara (26 de ani, mijlocaș de bandă)Vlad Achim (31 de ani, mijlocaș central)Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș central)Adam Nemec (35 de ani, atacant)Isma Lopez (30 de ani, fundaș stânga) Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta)Borja Valle Ballonga (28 de ani, mijlocaș de bandă)René Román Hinojo (36 de ani, portar)Tomás Mejías (31 de ani, portar)

Jucători plecați de la Dinamo, după venirea spaniolilor

Cătălin Straton (30 de ani, portar)Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)Daniel Popa(26 de ani, atacant - împrumutat la Chindia)Pablo Co Etichete: transferuri dinamo , dinamo spania , pablo cortacero , marcos rubino
Read Entire Article
Powered By Seo Tools