Presa din Spania a publicat contractul lui Antoine Griezmann cu Barcelona! Salariul uriaș pe care atacantul îl incasa

1 lună in urmă 22

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Griezmann a revenit la Atletico chiar în ultima zi a perioadei de transferuri, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare pentru 40 de milioane de euro, și a scăpat de coșmarul trăit în Catalunya. Practic, Barcelona ar putea să piardă în doar 3 ani 80 de milioane de euro în "afacerea Griezmann", dacă Atletico alege să-i activeze clauza la finalul stagiunii actuale.

Griezmann încasa un salariu fabulos la Barcelona

Pe lângă suma de transfer amețitoare, lui Griezmann i s-a reproșat că are și unul dintre cele mai mari salarii din lot, iar prestațiile deloc convingătoare nu justifică venitul atacantului. Ziarul care este cel mai "apropiat" de Barcelona, sport.es, a publicat contractul pe care francezul l-a semnat cu echipa condusă la acest moment de Ronald Koeman.

Cifrele sunt amețitoare, ba chiar revoltătoare pentru unii. Griezmann urma să câștige în cei 5 ani de contract la Barcelona 95 de milioane de euro brut, pe lângă anumite bonusuri de performanță care îi puteau crește veniturile substanțial.

Cert este că atacantul a primit de la catalani o remunerație de 17 milioane de euro brut în primul sezon petrecut pe Camp Nou, iar de la an la an această sumă creștea cu 1 milion de euro și urma să ajungă în stagiunea 2023-2024 la 21 de milioane de euro brut.

Barcelona are datorii de peste 1,2 miliarde de euro

În sezonul 2020-2021, pierderile financiare ale Barcelonei sunt de aproape 350 de milioane de euro, conform spuselor președintelui La Liga.

De altfel, conducerea încearcă de ceva timp să reducă masa salarială cu 120 de milioane de euro pe an, cu toate că estimările inițiale prevedeau 190 de milioane.

Pentru a face economie, Barcelona ia în calcul să se mute de pe Camp Nou, care va intra și în proces de modernizare.

Etichete: atletico madrid , contract , bani , probleme financiare , antoine griezmann barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă