Presa din Serbia anunță decizia luată de Novak Djokovic, care refuză în continuare să spună dacă s-a vaccinat sau nu

3 săptămâni in urmă 26

  • La Liga: Analiza sezonului, duminică, 19:45, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Analiza sezonului, duminică, 21:15, Digi Sport 1

Novak Djokovic nu merge la ATP Cup

"Novak nu va merge la ATP Cup la 99%. Se antrenează aici (la Belgrad), însă a decis să sară peste acest turneu", a explicat un "apropiat" al lui Djokovic pentru ediţia online a ziarului Blic.

Potrivit cotidianului, jucătorul de 34 de ani este acum la Belgrad unde se ocupă de fundaţia sa, se antrenează şi îşi petrece timpul cu familia.

ATP Cup, competiţie pe naţiuni organizată de ATP, marchează începutul noului sezon în circuitul masculin.

Semne de întrebare în privința participării lui Novak Djokovic la Australian Open

Djokovic lasă în continuare să planeze îndoiala în legătură cu participarea sa la Australian Open (17-30 ianuarie), turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat de 9 ori, inclusiv la ultimele 3 ediţii, şi unde ar putea încerca să-şi treacă în palmares al 21-lea titlu de major, un record.

Pentru a fi autorizaţi să intre în Australia şi să participe la turneu, jucătorii, anturajul lor şi membrii staff-urilor trebuie să fie vaccinaţi.

Potrivit Blic, "Nole" ar urma probabil să anunţe până la sfârşitul anului decizia sa referitoare la primul turneu de Grand Slam din 2022.

Tatăl său, Srdjan, a declarat la sfârşitul lui noiembrie la televiziunea sârbă că Djokovic "nu va merge probabil" la Australian Open, el denunţând un "şantaj" al organizatorilor.

Etichete: novak djokovic , australian open , atp cup

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă