Presa din Italia, fascinată de Răzvan Marin și Dennis Man după reușitele din Cagliari – Parma: „A marcat un gol fantastic!”

2 săptămâni in urmă 35

Gagliari a reușit să o învingă, în campionat, pe Parma, scor 4-3. Dennis Man și Răzvan Marin și-au trecut numele pe tabela de marcat, iar evoluțiile lor foarte bune nu au trecut neremarcate de presa din Italia.

Dennis Man a înscris un gol superb în minutul 59, ducând scorul la 1-3.

Șapte minute mai tâziu, Răzvan Marin și-a trecut și el în cont o reușită.

Presa din Italia, fascinată de Răzvan Marin și Dennis Man după reușitele din Cagliari – Parma

Cei de la Tutto Mercato au remarcat golul superb marcat de Dennis Man, susținând că și-a pus în valoare calitățile incontestatibile.

Cât despre Răzvan Marin, jurnaliștii italieni au semnalat faptul că golul lui Răzvan Marin a oferit speranțe celor de la Cagliari că pot întoarce scorul, ceea ce s-a și întâmplat.

Dennis Man – „A început meciul foarte bine, primele 15 minute fiind fără greșeală. Apoi s-a «stins» pentru restul primei reprize. În a doua repriză, a luat câteva decizii greșite, însă a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, evidențiindu-și toate marile calități”.

Răzvan Marin – „A început sus și a crescut odată cu evoluția jocului. L-a îngrijorat pe Sepe (n.r. portarului Parmei) cu un șut frumos din afara careului, care a trimis mingea în poartă la începutul reprizei a doua. Golul său de 2-3 i-a dat speranțe lui Cagliari”.

Inclusiv Valentin Mihăilă s-a aflat pe teren în meciul Cagliari – Parma, fiind introdus în repriza a doua, însă nu a avut o evoluție consistentă.

The post Presa din Italia, fascinată de Răzvan Marin și Dennis Man după reușitele din Cagliari – Parma: „A marcat un gol fantastic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă